dimecres, 23 de novembre del 2016

VESTIR A LA "ROMANA"

Després de llegir l´entrada sobre la vestimenta de les matrones romanes, m´ha vingut al cap la següent imatge:


Noies, qui de vosaltres no ha tingut unes sandàlies com aquestes o molt semblants? No us recorden una mica a les sabates que portaven les dones a l´antiga Roma?

Sabates romanes, Museus Capitolins

I els vestits? No trobeu que està molt de moda un tipus de vestit que ben podria haver estat portat per una puella romana?


Font: modaellas.com






5 comentaris:

  1. Jo havia tingut un munt de sabates com aquestes!I fixant-s'hi bé, hi ha moltes semblances entre la moda actual i els vestits d'algunes romanes, ja sabem d'on treuen la inspiració alguns dissenyadors...

    ResponElimina
  2. Ara es fan moltes sabates d'aquest tipus i són molt cotitzades per la gent, ja que solen agradar molt.
    I parlant dels vestits, és veritat que molts dels vestits que es porten ara els han tret a partir dela representació de com anaven vestides del dones romanes.

    ResponElimina
  3. Mai m'havia fixat en la quantitat de semlbançes que tenim, ho hem incorporat gairabé tot de l'antigua Roma

    ResponElimina
  4. La verdad me sorprende el parecido entre la moda actual y los vestidos romanos de aquella época, que a pesar del paso de los años sigamos conservando la moda de aquella época

    ResponElimina
  5. Últimament surten tendències de moda inspirades a les que van sortir temps enrere. A mi, personalment em sembla molt interessant veure la influència romana en l'actualitat, ja que d'aquesta manera te'n adones de la importància que ha tingut l'antiga Roma fins als nostres dies.

    ResponElimina